**Akademik kopyası yoktur!
SPSS Kullanma Kılavuzu, verilerinizi analize hazırlamak ve analiz etmek için gerekli noktaları adım adım anlatacak şekilde tasarlanmıştır. Verilerinizi bir yemeğin malzemeleri olarak düşünün. Yemeğinizi, elinizde olan malzemelere göre farklı şekillerde hazırlayabilirsiniz – aperatif, ana yemek veya tatlı olarak. Malzemelerinize bağlı olarak, farklı seçenekler sunmanız mümkün olabilir veya olmayabilir (elinizde sadece tavuk eti varsa biftek sunma olanağınız yoktur). Planlama ve hazırlanma, sürecin en önemli parçasıdır (hem yemek pişirmede hem de istatistiksel analizde). Süreç esnasında, düşünmeniz gereken noktaların bazıları şunlardır:
-
Doğru malzemelere doğru miktarda sahip misiniz?
-
Malzemeleri, pişirme işlemine hazırlamak için ne tür hazırlıklar yapmanız gerekiyor?
-
Yemeğinizi hangi yöntemle pişireceksiniz? (kaynatma, kavurma, kızartma)
-
Sonucun neye benzeyeceğiyle ilgili aklınızda bir resim var mı? (örn. çikolatalı kek)
-
Yemeğinizin piştiğini nasıl anlayacaksınız?
-
Piştikten sonra yemeğinizi nasıl sunacaksınız?
Yorum/Değerlendirme
Henüz değerlendirme yapılmadı.